Zašto organizovati sms nagradnu igru?

Ako znate da 95% korisnika mobilnog telefona ima svoj uređaj u blizini 24h dnevno, zašto niste isprobali mobilni marketing?  Ako je Vaš odgovor da ne znate kako da prikupite bazu korisnika MI IMAMO REŠENJE ZA VAS – SMS NAGRADNU IGRU! Ali krenimo od početka... 

Zašto organizovati sms nagradnu igru?

Šta je mobilni marketing?

Mobilni marketing predstavlja marketinški kanal koji omogućava jednostavnu, brzu, a efikasnu i povoljnu komunikaciju između oglašivača i trenutnih i potencijalnih kupaca. Ovaj vid marketinga najčešće uključuje slanje personalizovanih sms,mms ili Viber poruka direktno na mobilni telefon korisnika iz baze kupaca, a posebno je pogodan za promociju posebnih ponuda i akcija.

Mobilni marketing ima najbolje efekte onda kada kreirate i šaljete personalizovane reklamne poruke korisnicima koji su već iskazali zainteresovanost za Vaše proizvode ili usluge. Dakle, za uspešan mobilni marketing potrebna je BAZA KORISNIKA, odnosno baza brojeva telefona Vaših korisnika.

 

Glavna prednost mobilnog marketinga je dostavljanje personalizovanih marketinških poruka direktno na mobilni telefon korisnika koji su iskazali interesovanje za Vaše proizvode ili usluge.

 

Kako prikupiti brojeve telefona kupaca?

Ukoliko se Vaša usluga vrši putem sms poruke ili pozivom, Vi već posedujete bazu korisnika koju, naravno, treba podeliti na manje celine ( na osnovu sličnih karakteristika kupaca). Međutim, ako to nije Vaš slučaj, neophodno je da osmislite druge načine za prikupljanje brojeva korisnika.

Neki od načina su za prikupljanje brojeva telefona trenutnih i potencijalnih kupaca su:

 • Loyalty kartice - otvaranje Loyalty kartice najčešće zahteva broj telefona korisnika 
 • Besplatni sadržaji - postavite besplatan sadržaj na Vaš vebsajt, koji korisnik može da preuzme nakon što ostavi mail adresu i broj telefona
 • Prijava na newsletter - u forma za prijavu na newsletter možete da uključite i polje za unos broja telefona 
 • Facebook Lead kampanja - reč je o plaćenim kampanjama čiji je cilj prikupljanje informacija o potencijalnim kupcima 

Zašto organizovati sms nagradnu igru?

Nagradne igre doprinose povećanju prometa, izgradnji lojanosti kupaca, a imaju veliku ulogu i pri prikupljanju informacija o kupcima, koje se kasnije mogu koristiti za kreiranje personalizovanih marketinških poruka. 

Dakle, organizovanje sms nagradne igre je:

 • Jednostavno, povoljno i praktično
 • Pogodno za promociju novih proizvoda/usluga, posebnih ponuda i akcija
 • Odlično za jačanje brenda i izgradnju baze lojalnih kupaca
 • Korisno za prikupljanje marketinški relevantnih informacija o trenutnim i potencijalnim kupcima

 

Najvažniji efekti sms nagradne igre:

 • Omogućava povećanje prometa i do 20%
 • Značajno povećava lojalnost kupaca
 • Velika motivisanost kupaca da ostave svoje lične podatke ( mail adresu, broj telefona i slično)
 • Pozitivno utiče na korisničko zadovoljstvo
 • Omogućava prikupljanje informacija o korisnicima i kreiranje baza korisnika, koja se kasnje može koristititi za plasiranje marketinških poruka putem društvenih mreža, sms bulk-a, viber bulk-a i plaćenog Internet oglašavanja.

 

Povećajte promet i do 20%, izgradite bazu lojalnih kupaca i prikupite informacije o svojim kupcima - jednostavno, efikasno i povoljno! KONTAKTIRAJTE NAS! Mi ćemo osmisliti sms nagradnu igru za Vas!

 

 

 

 

 

Zašto mi?

Posjedujemo veliko znanje i iskustvo na polju telekomunikacija, naročito u domenu razvoja Voice i SMS servisa. Razvili smo i značajan broj kompleksnih internet aplikacija od kojih neke uključuju i korištenje custom streaming-a.
Uz naša rješenja i tehničku podršku uspješno posluje preko 400 kompanija.

Svoje poslovanje smo podredili svojim klijentima. U svakom trenutku znate da tim iskusnih profesionalaca radi za Vas. Slijedite primer uspješnih kompanija koje su svoje povjerenje ukazale nama.

Naši konsultanti će vam brzo i efikasno predstaviti rješenje kojim unapređujete svoje poslovanje. Uštedećemo Vam sate potrage za modelom koji će najbolje zadovoljiti Vaše potrebe i preporučiti Vam upravo ona rješenja koja će, sa minimum Vaših resursa, dati najplodnije rezultate. Uštedite vrijeme i resurse!

Nemojte ulagati vrijeme i novac u skupu opremu, softver i obuku, mi smo to vrijeme i novac već uložili za Vas. Na Vama je samo da nam predočite svoje potrebe i mi ćemo naći najbolje riješenje za Vas.
Mi nismo trošak. Naša naknada je daleko manja od uštede ili dodatne zarade koju ostvarujete u radu sa nama!

Partneri o nama
 • Suradnja sa poduzečem Fonlider plus nam je otvorila nove horizonte na svim segmentima. Njihova ekipa je bila promptna i pozitivna, tako da su bili svi zahtjevi riješeni u roku. Zahvaljujem se ekipi i nadam se još večoj saradnji.
  - Jernej Kenda, Novatel
 • "Hvala vam na izuzetnoj saradnji tokom nagradne igre "Dobro jutro, džezveri". Podrška vaše kompanije tokom ovog projekta je bila na vrhunskom nivou i od izuzetnog značaja. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa timom posvećenih profesionalaca kao što ste vi. Radujem se saradnji sa vama na nekom od narednih projekata."
  Vladimir Stijelja, Account Assistant, Kreativa Unlimited
 • Glavni adut ove kompanije je mlad, profesionalan i ambiciozan IT tim. Zadovoljstvo je raditi sa tako obrazovanim i kreativnim ljudima.
  - Goran Zečević, Business Outlook
 • Sa kompanijom “Fonlider plus” sarađujemo veoma uspešno na polju SMS i VOICE servisa. Reč je o veoma profesionalnoj, modernoj i ažurnoj kompaniji. Veliko je olakšanje kada za saradnika imate firmu, kojoj su Vaši ciljevi na prvom mijestu.
  Božidar Radetić, Telemon
 • Inovativnost, kreativnost i široko znanje o modernim tehnologijama su najveća prednost ove kompanije.
  - Zoran Tadić, IT Creator, Beograd

Ne propustite priliku da unapredite Vaše poslovanje! Prijavite se na naš newsletter i otkrijte nove načine za povećanje zarade!


KONTAKTIRAJTE NAS ZA DODATNE INFORMACIJE
Telefon: +387 33 660 181
Mail: info@fonliderplus.ba
Pratite nas na društvenim mrežama