Reference


Colgate logo
Knaufinsulation logo
Masel logo
Taktik logo
SBB logo
Moskovska banka logo
Win Win logo

bhtelecom
mikra
mladinska-knjiga.jpg
mtel
atv-bl
bet live
carlsberg
cci
dnevni avaz
Dnevni_list
Express-LOGO
hayat-tv
holdina
it1_logo2
kameleon
oslobođenje
pan
radio-8
rtrs
radiobet
rtv-vogosca
RTVBN
sport-plus
superoglasi
unica

OBLICI SARADNJE

Ovaj model saradnje podrazumijeva da Vi koristite svoje agente,opremu i prostor, dok Vam kompanija Fonlider plus ustupa svoja softverska rešenja. Na ovaj način, bez dodatnih ulaganja, obezbjeđujete veću upošljenost sopstvenih kadrova.

Ovaj oblik saradnje podrazumijeva da Vi koriste svoje agente, a naš softver, opremu i prostor. Ukoliko tek započinjete svoje poslovanje ili nemate dovoljno sredstava za kupovinu neophodne opreme, ovo je idealan model saradnje za Vas.

Ukoliko imate svoj kontakt centar i agente, ali zbog nedovoljnog broja agenata ne možete da pokrijete sve pozive, imate mogućnost da te pozive prenesete na agenete iz našeg kontakt centra.

Ovaj oblik saradnje podrazumjeva da Vaša kompanija koristi softverska rješenja, opremu, agente i prostor kompanije Fonlider plus

Korištenjem naših softverskih rješenja i specijalno obučenih agenata, podižete kvalitet svog poslovanja i uspostavljate dobar odnos sa korisnicima Vaših proizvoda ili usluga. Također, na ovaj način štedite svoje resurse, jer nema potrebe za kupovinom skupe opreme i obučavanjem agenata.

Outsourcingom ostvarujete maksimalnu efikasnost i efektivnost rada, jer dobijate posvećeni tim specijalno obučenih agenata i specijalno kreirani softver i opremu, koji omogućavaju maksimalnu profesionalnost u kontaktu sa postojećim i potencijalnim korisnicima, a mogućnost ljudske greške svode na minimum.

Partneri o nama
 • Suradnja sa kompanijom Fonlider plus nam je otvorila nove horizonte na svim segmentima. Njihova ekipa je bila promptna i pozitivna, tako da su bili svi zahtjevi riješeni u roku. Zahvaljujem se ekipi i nadam se još večoj saradnji.
  - Jernej Kenda, Novatel
 • Hvala vam na izuzetnoj saradnji tokom nagradne igre "Dobro jutro, džezveri". Podrška vaše kompanije tokom ovog projekta je bila na vrhunskom nivou i od izuzetnog značaja. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa timom posvećenih profesionalaca kao što ste vi. Radujem se saradnji sa vama na nekom od narednih projekata.
  Vladimir Stijelja, Account Assistant, Kreativa Unlimited
 • Glavni adut ove kompanije je mlad, profesionalan i ambiciozan IT tim. Zadovoljstvo je raditi sa tako obrazovanim i kreativnim ljudima.
  - Goran Zečević, Business Outlook
 • Sa kompanijom “Fonlider plus” sarađujemo veoma uspješno na polju SMS i VOICE servisa. Riječ je o veoma profesionalnoj, modernoj i ažurnoj kompaniji. Veliko je olakšanje kada za saradnika imate firmu, kojoj su Vaši ciljevi na prvom mestu.
  Božidar Radetić, Telemon
 • Inovativnost, kreativnost i široko znanje o modernim tehnologijama su najveća prednost ove kompanije.
  - Zoran Tadić, IT Creator, Beograd
KONTAKTIRAJTE NAS ZA DODATNE INFORMACIJE
Telefon: +387 33 660 181
Mail: info@fonliderplus.ba
Pratite nas na društvenim mrežama